Stef Appelhof

Technisch SEO Specialist & webdesigner

Met mijn ondernemende en creatieve instelling heb ik kennis opgedaan in een breed scala aan projecten en hiermee de bijbehorende ervaring opgebouwd. Ik ben gespecialiseerd in Technische SEO en het uitvoeren van SEO-geoptimaliseerde webprojecten. Verder heb ik kennis van het inrichten van infrastructuur voor deze websites en gebruik ik de juiste tools voor het analyseren van data.

Ervaring

Leadrs

SEO Specialist

Juli 2021 – Heden

Leadrs is een multidisciplinair online marketing bureau in Breda. Bij Leadrs ben ik gestart als Junior SEO Specialist en heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn SEO-kennis die ik eerder opgedaan heb te professionaliseren. Daarnaast heb ik me kunnen verdiepen in technische SEO en heb ik stappen kunnen maken wat betreft data-analyse en rapportage. 

Door de meerdere disciplines en verschillende klanten waar Leadrs voor werkt, heb ik een ruime kennis op kunnen bouwen. 

This Is Our House

Online marketeer & mede-eigenaar

2016 – 1 oktober 2022

This Is Our House is gestart als een passieproject van Mark van Bergen, een liefhebber van de dance-industrie. Bij This is Our House ben ik voor het eerst aan de slag gegaan om de overstap van hobbymatig websites bouwen te maken naar professionele kennis van online marketing.

Zo heb ik voor This Is Our House de website tioh.nl gebouwd en deze SEO-geoptimaliseerd. Daarnaast heb ik de redacteuren van het platform ondersteund in het optimaliseren van hun content voor de zoekmachines.

Ook heb ik voor het platform de inrichting van data-analyse verzorgd door een Google Tag Manager-container op te zetten, een Google Analytics 4-property in te richten en heb ik de data inzichtelijk gemaakt voor het management met een Google Data Studio-rapportage.

Buma Cultuur / Amsterdam Dance Event

Stagiair programma- en productieassistent

2017

Ik heb stage gelopen bij Buma Cultuur, de voormalig organisator van Amsterdam Dance Event. Voor deze editie in 2017 heb ik de signing ontworpen, sprekers en artiesten begeleid, geassisteerd met logistieke en productionele planningen en het bijhouden van personeelsbestanden.

Tijdens de edities van 2018 en 2019 heb ik een rol als zaalmanager en productieplanner op me genomen, waarbij ik bovenstaande activiteiten tijdens ADE ondersteunde.

Opleiding

CE-IEMES

CommerciĆ«le Economie – International Event, Music & Entertainment Studies

2015 – 2022

Ik ben gestart met CE-IEMES, omdat ik mijn droom als evenementenorganisator na wilde jagen. Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat ik de online industrie ook erg interessant vindt en dat ik hier meer mee wilde gaan doen. Hierdoor heb ik tijdens mijn opleiding al enkele vakken gevolgd die dieper op online marketing ingingen en heb ik daarnaast ook kennis van economische en marketing-gerelateerde vakken.

Technische Bedrijfskunde

HBO-Propedeuse 

2014 – 2015

Ik heb een tijdje technische bedrijfskunde gestudeerd aan de TU/e en daarna aan de Fontys in Eindhoven. Ik kwam er echter achter dat mijn passie meer lag bij CE-IEMES en het organiseren van evenementen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met deze opleiding en te switchen. Ik heb wel mijn propedeuse behaald en deze kennis blijft nog steeds relevant, aangezien ik nog steeds toepasbare kennis heb om bedrijfsprocessen te verbeteren.

Skills & Tools

WordPress

Google Tag Manager

Google Data Studio

Google Analytics (UA & GA4)

Google Search Console

SEMrush

Screaming Frog

Keywordtool.io

Microsoft Excel

Adobe CS (o.a. Photoshop, Illustrator, Adobe XD)

Projecten

Dowlle (sinds 2011)

Eigen ZZP-bedrijf voor DJ-klussen, maar ook online marketing projecten en productiewerkzaamheden bij evenementen.

#CLUBACI (2015 – 2018)

Voorzitter geweest van de Communicatie-commissie, verantwoordelijk voor de communicatie on online marketing van de vereniging. Ook lid geweest van de commissie Zakelijk, waarbij zakelijke evenementen werden georganiseerd.

Contact

Contact opnemen na het zien van dit cv?

Stuur een mail naar stefappelhof@gmail.com of neem een kijkje op mijn LinkedIn-profiel.

Vanwege privacyredenen verstrek ik mijn telefoonnummer en adres niet op deze website. Deze zijn op te vragen via bovenstaande contactwegen.